Onbeperkt dineren bij

Restaurant UNO Fusion

Bij UNO Fusion kun je genieten van méér dan 130 gerechten uit diverse keukens.

Wordt het vandaag Aziatisch, Spaans of Italiaans?

Hier kun je alles combineren naar hartenlust. Dat is waar onze menukaart uit bestaat. Kom je snel langs om te proeven?

Shared Dining; kleine gerechten, grote gezelligheid!

Het idee achter Shared Dining? Gezellig met elkaar aan tafel zitten en hapjes bestellen van een menukaart. En dan wel eentje met kleine gerechten die perfect zijn om met elkaar te delen. Het is een relatief nieuwe manier van uiteten gaan, die afwijkt van de traditionele a la carte methode. Bij Shared Dining staan –naast het lekkere eten –het samenzijn en de gesprekken centraal. Restaurant UNO Fusion is de belichaming van deze hippe manier van eten.

Zin om een terrasje te pakken? Je bent van harte welkom!

Bij restaurant UNO Fusion kun je niet alleen heerlijk binnen zitten, ook hebben wij een overdekt en ruim terras waar je met veel plezier kunt vertoeven. Zo geniet je van een hapje en een drankje aan het leukste winkelplein van Lelystad. En je zit ook nog eens vlakbij het station!

Geschikt voor grote groepen

Restaurant UNO Fusion biedt genoeg ruimte voor grote groepen die lekker sociaal met elkaar willen dineren. Uiterst geschikt voor vrienden groepen, verjaardagen, werkborrels en/of familie-uitjes. Kom maar eens gezellig met z’n allen proeven van onze bijzondere gerechten! Wacht dacht je van een overheerlijke Urumaki Pulled Pork of een mals stuk Black Angus Steak? Vooral die laatste is erg populair onder de sociaal ingestelde restaurantbezoekers in Lelystad! Kortom, als je eens lekker met elkaar van een culinaire ervaring wilt genieten in een ongedwongen sfeer –dan moet je bij UNO Fusion zijn!

Waarom dineren bij UNO Fusion? Om deze redenen!

  • Wij hebben een sfeervolle zaak met maar liefst 180 zitplaatsen + een overdekt buiten terras met nog
    eens 40 zitplaatsen en minstens even veel sfeer.

  • Onze menukaart bevat méér dan 130 gerechten uit zowel de Aziatische als de Westerse keuken, die worden bereid in een open keuken.

  • Wij zijn echte wijn liefhebbers en hebben dan ook de meest unieke wijnen in huis.De cocktails op onze kaart worden live voorbereid: Spectaculair!

  • Parkeren kan vanaf 18:00 gratis in parkeergarage De Waag (van vrijdag t/m woensdag). Daarna is het nog maar 3 minuten lopen via uitgang De Promesse.

  • Ook vanaf de trein is het maar 3 minuten lopen!

  • Wij hebben de ideale lounge banken en stoelen om lekker lang op te zitten met maximaal comfort.