De verborgen schat van Lelystad

UNO FUSION

Kom ons ontdekken in winkelstraat De Promesse en stap een compleet andere wereld binnen: Een modern restaurant waar Aziatische en westerse sferen op een unieke manier samensmelten. Wij hanteren het concept ”shared dining”, want wij houden ervan om eten te delen met onze vrienden, collega’s en familie.

Openingstijden

Dagelijks van
15:00 tot 21:30 uur

Dinsdag (Gesloten)

Vrijdag t/m zondag
16:00 tot 22:00 uur

UNO Fusion

De Promesse 123
8232 VZ Lelystad

Contactgegevens

(0320) 202 088
lelystad@unofusion.nl

Verassende Oosterse specialiteiten
en de lekkerste Westerse gerechten

Grenzeloos genieten

Bij UNO Fusion kun je genieten van méér dan 130 gerechten uit diverse keukens. Wordt het vandaag Aziatisch, Spaans of Italiaans? Hier kun je alles combineren naar hartenlust. Dat is waar onze menukaart uit bestaat. Kom je snel langs om te proeven?

restaurant UNO FUSION

Benieuwd naar ons restaurant? Bij UNO Fusion doen we ons best om Oosterse en Westerse sferen naadloos in elkaar over te laten gaan. Benieuwd hoe dat eruit ziet? Bekijk onze impressie-pagina voor een voorproefje.

Arrangementen

Speciale gelegenheid? Samen met UNO Fusion maak je er een onvergetelijke ervaring van! Ons team verheugt zich er nu al op om jouw gasten een warm welkom te heten. Wat de reden ook is, UNO Fusion is altijd een goede keus!

Takeaway / thuisbezorgd

Geen tijd of zin om te koken? Bij UNO Fusion kun je terecht voor een takeaway-diner voor thuis of onderweg. Ons takeaway-menu bevat een smakelijke selectie van de gerechten op de menukaart in het restaurant. 

UNO’s finest dishes

Benieuwd naar ons kaart?

NR. 105

PIZZA UNO DELUXE

De pizza UNO Deluxe is belegd met Tomatensaus, mozzarella en meegebakken Prosciutto gegarneerd met rucola, ons favoriet!

NR. 88

Poke Bowl Ebi Tempura

Een pokebowl is een Hawaiiaans gerecht dat bestaat uit allerlei verschillende toppings. Bij UNO Lelystad kunt u deze overheerlijke poke bowls proeven

NR. 59

Uramaki Florida

Van Sushi tot Teppanyaki en Tempura, UNO heeft heerlijke Aziatische gerechten die u geproefd moet hebben!