Wij hanteren het concept ”shared dining”,

Want wij houden ervan om eten te delen met onze vrienden, collega’s en familie.

Aanbiedingen

Mannenavond: dinsdags krijgen heren één gratis tapbiertje bij onbeperkt dineren.

Ladies night: woensdags krijgen dames één glas gratis huiswijn bij onbeperkt dineren.

Studentenvoordeel: op vertoon van je studentenkaart krijg je voor € 6,50 een grote pizza of pasta naar keuze.

Senioren voordeel: 65 plussers krijgen bij ons 10% korting op diner prijs.

Film + Dinner

UNO Lelystad heeft – in samenwerking met Agora Theater – het Filmdiner in het leven geroepen. Voor slechts € 38,50 per persoon ga je én heerlijk uit eten én naar de film. Het enige wat wij van jou verlangen is dat je bij je reservering bij UNO doorgeeft welke film je graag wilt zien. Wij regelen de rest.

Wat bieden wij nog meer aan

Bij UNO Fusion houden we wel van een feestje

Geslaagd (school)

Ben je recentelijk geslaagd? Dan eet je bij ons gratis en voor niets! Om gebruik te maken van deze actie hoef je alleen te zorgen dat je 8 betalende gasten én je diploma (mag ook cijferlijst zijn) bij je hebt (Niet geldig i.c.m. andere acties en niet inwisselbaar tegen contanten.)

Jarig

Kom je bij ons eten op je verjaardag? Dan eet jij vandaag helemaal gratis! Om gebruik te maken van deze actie hoef je alleen te zorgen dat je 8 betalende gasten én je legitimatiebewijs bij je hebt. (Niet geldig i.c.m. andere acties en niet inwisselbaar tegen contanten.)

Trouwerij

Maak jullie speciale dag nóg specialer met een beetje hulp van UNO Fusion.Laat het maar aan ons over om er een overheerlijke dag van te maken op een prachtige locatie. Neemcontact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bedrijfsborrel

Lekker borrelen met collega’s? Ook daarvoor is UNO Fusion de plek bij uitstek! Met onze uiteenlopende hapjes en speciaal geselecteerde drankjes hebben wij voor ieder wat wils.Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Afhaal

Geen tijd of zin om te koken? Bij ons kun je terecht voor een takeaway diner voor thuis of onderweg. Ons afhaal menu bevat een smakelijke selectie van de gerechten op de menukaart in het restaurant.

Bezorging

Moe van al dat feesten? Blijf maar lekker thuis, dan brengen wij het eten gewoon naar jou toe! Coming Soon.

Wij zijn bij uitstek het adres voor bedrijfsuitjes en personeelsfeestjes. Wij zijn een fusion restaurant dat italiaans, spaans en aziatische gerechten uitserveert in kleine hapjes vorm. Een soort fijnproeverij. Met onze geselecteerde wijnen is er een juiste verhouding van wijn en spijs combinatie.

Wat zeggen de klanten over ons

Top ervaring gehad bij UNO. Eten is echt heerlijk en personeel ongelofelijk vriendelijk. Ze zijn absoluut niet bescheiden met grote porties eten. Heeft voor en nadelen, maar niks over te klagen

“Gister voor het eerst wezen eten met mijn man en dochter van 1. Wij hebben heerlijk gegeten! Brede kaart, en snelle service. Daarnaast heeft Uno een speelhoek voor de kleintjes. Dus onze kleine meid kon heerlijk spelen terwijl wij aan het eten waren aan de tafel ernaast. Top!”

Wat een aanwinst voor Lelystad zeg!. Inmiddels al weer 3 keer gegeten bij Uno. En iedere keer was het een gezellige sfeervolle avond. Het eten is echt zalig!, en het personeel vriendelijk. Een heerlijk avondje uit, dichtbij huis. Tot gauw!”